لوگو ویرا آسایش سام
ما را دنبال کنید:

راهنمای جامع نگهداری از بیمار در منزل

پرستار بیمار در منزل

آیا به تازگی یکی از اعضای خانواده‌تان به بیماری خاص مبتلا شده است و باید تحت مراقبت قرار بگیرد؟ به طور معمول، بسیاری از بیماران و خانواده‌های آن‌ها ترجیح می‌دهند تا اتمام روند درمان در بیمارستان تحت مراقبت باشند. اما امروزه پرستاری از بیمار در منزل به کمک آن دسته از افرادی آمده است که به دنبال راهی برای مراقبت و نگهداری اصولی‌تر از بیماران خود هستند. در این مطلب، همه آنچه باید درباره استخدام پرستار بیمار در منزل بدانید را در اختیارتان قرار می‌دهیم.

مزایا استخدام پرستار بیمار در منزل

پرستار بیمار

یکی از دغدغه‌های بسیاری از اعضای خانواده و همراهیان بیماران، نگهداری از آن‌ها در محیط خانه است. بیمارانی که شرایط جدی‌تر را تجربه کرده‌اند در محیط خانه بعد از ترخیص از بیمارستان به مراقبت اصولی نیاز دارند. استخدام پرستار بیمار در منزل مزیت‌هایی دارد که در این بخش آن‌ها را بررسی می‌کنیم.

فراد بیمار دوران سختی را پشت سر می‌گذارند و به سختی این موضوع را می‌پذیرند که به کمک احتیاج دارند. این افراد نمی‌خواهند استقلال خود را از دست دهند. انجام فعالیت‌های ساده توسط خود افراد باعث می‌شود که احساس مفید بودن کنند. به همین خاطر، بیماران با تحت درمان قرار گرفتن در محیط خانه می‌توانند کار‌های روزمره مانند حمام کردن، لباس پوشیدن، تهیه غذا و… را خودشان نیز انجام دهند تا تصور نکنند که استقلال خود را از دست داده‌اند.

مزیت استخدام پرستار در خانه

بیماران دوران سختی را پشت سر می‌گذارند و به همین خاطر شاید دچار مشکلات روحی و تضعیف روحیه شوند. دریافت مراقبت‌های پرستاری در منزل می‌تواند پروسه نگهداری از بیماران را برای اعضای خانواده راحت‌تر کند. در نتیجه، اعضای خانواده تمرکز بیشتری روی ارتباط با بیمار و بهبود خلق و خو و روحیه وی خواهند داشت. اگر می‌خواهید فرد بیمار به دلیل بیماری کمتر با مشکل افسردگی و اختلالات خلقی مواجه شود، دریافت خدمات پرستاری در منزل را اولویت قرار دهید.

مراقبت از بیماران در محیط بیمارستان باعث افزایش میزان هزینه‌ها می‌شود. بیمار و همراهی‌های وی باید زمان و هزینه زیادی را برای دریافت خدمات درمانی و مراقبتی در بیمارستان صرف کنند. مسلماً برای بستری کردن بیمار در بیمارستان باید زمان زیادی را در ترافیک و صف‌های انتظار نیز بگذرانید. اگر زمان و هزینه‌تان برای شما خیلی اهمیت دارد، دریافت خدمات مراقبتی در محیط خانه را اولویت قرار دهید.

مراقبت از بیمار در منزل توسط پرستاران به صورت خصوصی و سفارشی‌سازی شده انجام می‌شود. پرستاران می‌توانند با در نظر گرفتن نیاز‌های بیماران، در انجام کار‌هایی از قبیل امور روزانه، مصرف وعده‌های غذایی و… به بیماران کمک کنند. پرستار در بیمارستان زمان کافی برای رسیدگی شخصی از یک بیمار را دارند. اما در محیط منزل، امکان دریافت خدمات درمانی و مراقبتی به صورت سفارشی وجود دارد تا پروسه درمان بیماران تسریع پیدا کند. پرستاران می‌توانند برنامه درمان را با توجه به شرایط بیماران تنظیم کنند. پرستار با کنترل علائم بیماران و وضعیت آن‌ها می‌تواند تأثیر مثبتی در تسریع روند درمان داشته باشد.

بیمارانی که در محیط خانه تحت درمان قرار می‌گیرند، احساس امنیت و آرامش بیشتری را تجربه می‌کنند. معمولاً محیط بیمارستان‌ها شلوغ و پر رفت و آمد است و احتمال تنش‌های روحی بیماران را افزایش می‌دهد. به همین خاطر، بیماران بهتر است که در محیط آرام خانه برای بهبود روحیه و افزایش آرامش روان خود درمان شوند.

هنگامی که افراد به دلیل جراحت یا بیماری در بیمارستان بستری می‌شوند، احتمال نیاز به بستری مجدد وجود دارد. هدف از دریافت خدمات پرستاری در منزل، کاهش خطر بستری دوباره در بیمارستان است. با کنترل علائم و چکاپ وضعیت بیماران این امکان وجود دارد که پروسه درمان در خانه ادامه پیدا کند.

اعضای خانواده می‌توانند تأثیر مثبتی در بهبود روند درمان داشته باشند. استخدام پرستار در منزل می‌تواند باعث مشارکت هر چه بیشتر اعضای خانواده در جهت توانبخشی به بیماران شود. اعضای خانواده با درک بهتر نیاز‌ها، روال مراقبت، دارو‌ها و… می‌توانند در روند درمان بیماران تأثیر زیادی داشته باشند.

نکاتی برای نگهداری از بیمار در منزل

نگهداری از بیمار

همراه بیمار در بیمارستان و اعضای خانواده باید نکاتی را برای مراقبت اصولی از آنها در نظر بگیرند. توجه به این نکات کلیدی، در پیشرفت روند درمان و جلوگیری از ابتلای دوباره به بیماری نقش مهمی دارد. البته، در زمینه توجه اصولی‌تر به بیماران باید از پرستار هم در این زمینه کمک بگیرید. این نکات مهم برای همراهیان بیماران عبارتند از:

  • حفظ آرامش روان خود و بیمار
  • گذاشتن لیوان آب در کنار بیمار
  • نظافت بدن بیمار
  • توجه به رژیم غذایی بیمار
  • مدیریت مصرف داروها

لیستی از وظایف پرستار بیمار در منزل

وظایف پرستار بیمار

در سال‌های اخیر، دریافت مراقبت‌های بهداشتی و خدمات درمانی در خانه یکی از اولویت‌های بسیاری از بیماران و خانواده‌های آن‌ها بوده است. این رویکرد جدید می‌تواند برای بهبود شرایط بیماران بسیار مفید باشد. خیلی از افراد این سؤال را می‌پرسند که پرستاران بیماران در منزل باید چه وظایفی را بر عهده بگیرند؟ پرستاران می‌توانند برای بهبود حال بیشتر بیماران و اعضای خانواده آن‌ها کار‌های زیادی را انجام دهند. در این بخش، به بررسی وظایف پرستار بیمار در منزل جهت رسیدگی اصولی‌تر به بیماران می‌پردازیم.

بیمارانی که به بیماری‌های خاص مبتلا شده‌اند باید دارو‌هایی را به شکل منظم طبق تجویز پزشک مصرف کنند. به خصوص بیماران سالمند در مورد مصرف دارو‌ها دچار سردرگمی می‌شوند. به همین خاطر برای مصرف منظم و اصولی دارو‌ها می‌توانید از پرستار کمک بگیرید. بیمارانی که دارو‌ها را به موقع مصرف می‌کنند، روند بهبودی را با سرعت بیشتر پشت سر می‌گذارند.

پرستاران باید با خانواده بیماران و همراهی‌های آن‌ها ارتباط بهتری برقراری کنند. برقراری ارتباط منظم با اعضای خانواده بیماران می‌تواند آرامش روحی آن‌ها را نیز تضمین کند. به علاوه، پرستار در منزل باید ارتباط بهتری با اعضای خانواده برای گزارش اطلاعات و علائم بیمار به آن‌ها داشته باشد. اگر ارتباط بین اعضای خانواده و پرستار بهتر باشد، روند درمان بیماران مسیر بهتری را طی خواهد کرد.

پرستاران به انجام تزریقات انواع آمپول‌ها و سرم‌ها مسلط هستند و در این زمینه آموزش‌های لازم را دیده‌اند. یکی از کار‌هایی که پرستاران برای رسیدگی به بیماران و مدیریت درد آن‌ها انجام می‌دهند، تزریق سرم‌های تقویتی و انواع مسکن‌های آرام بخش است.

پرستاران باید علائم و نشانه‌های بیماران را با استفاده از دستگاه‌های فشارخون، قندخون و… کنترل کنند. پرستار این وظیفه را دارد که در صورت بروز هرگونه علامت و تغییر در بیمار، این موضوع را به پزشک و خانواده وی گزارش دهد. در صورت تشدید علائم شاید نیاز باشد که تغییری در پروسه درمان صورت بگیرد.

برخی از بیماران قدرت و تحمل بلند شدن و انجام کار‌های روزانه را ندارند. به خصوص بیماران دارای مشکلات حرکتی و عضلانی قادر به انجام کار‌ها به تنهایی نیستند. پرستاران می‌توانند در زمینه خوردن غذا، استحمام، نظافت و… به بیماران ناتوان و کم توان کمک کنند. همچنین، پرستاران می‌توانند برای انجام فعالیت‌های ورزشی جهت بهبود درد‌های ناشی از آرتریت و سایر مشکلاتی از این قبیل به بیماران خدمات ویژه ای ارائه دهند.

برخی از بیماران بعد از انجام جراحی از بیمارستان ترخیص می‌شوند. به همین خاطر، استخدام پرستار در منزل می‌تواند به بیماران در پانسمان و مراقبت از زخم‌ها و بخیه‌ها کمک کند. پرستاران با دارو‌های مورد نیاز برای کاهش درد ناشی از زخم‌ها و نحوه انجام پانسمان مجدد آشنایی دارند و در این حوزه آموزش‌هایی را دیده‌اند.

اعضای خانواده شاید با بیماری فرد، علائم و نحوه کنترل و درمان آن آشنایی کافی نداشته باشند. پرستاران می‌توانند در این زمینه راهنمایی‌های لازم را به خانواده آن‌ها ارائه دهند. در واقع، پرستار با بررسی علائم بیماران، روند پاسخ به دارو‌های مصرفی و غذا‌های مورد نیاز برای تأمین ویتامین‌های بدن‌شان، اطلاعاتی را در اختیار خانواده قرار می‌دهند. خانواده با استفاده از این اطلاعات می‌توانند در کنار پرستار به بهبودی بیمار کمک کنند.

یکی از اقداماتی که پرستاران برای مراقب بیمار در منزل باید انجام دهند، اهمیت به تغذیه بیمار است. افراد مبتلا به بیماری‌های خاص باید به رژیم غذایی خود توجه کنند و مصرف ترکیبات مفید را در برنامه‌شان قرار دهند. در واقع، مصرف برخی از مواد غذایی برای افراد دارای بیماری‌های خاص مضر است و باید احتیاطات لازم در این زمینه صورت بگیرد. تغذیه اصولی می‌تواند ضامن سلامتی هر چه بیشتر بیماران باشد. پرستاران با کمک گرفتن از متخصص تغذیه می‌توانند بهترین برنامه غذایی را برای بیماران تنظیم کنند.

هزینه پرستاری از بیمار در منزل

تعرفه استخدام پرستار در خانه

برای نگهداری از بیمار در منزل و بیمارستان باید هزینه‌های متغیری را پرداخت کنید. تعرفه خدمات پرستاری از بیماران با توجه به عوامل مختلفی از قبیل میزان سختی کار، نوع بیماری، بازه زمانی درمان، شیفت کاری و موقعیت جغرافیایی خانه روی تعیین هزینه پرستاری از بیمار در منزل تأثیر می‌گذارند. در مرکز تخصصی سام، هزینه‌های استخدام پرستار بیمار در منزل با توجه به کیفیت خدمات ارائه شده بسیار مقرون به صرفه است.

سخن آخر

استخدام پرستار بیمار در منزل

آیا از فرد بیمار در منزل مراقبت می‌کنید و دغدغه رسیدگی اصولی به وی را دارید؟ شما می‌توانید برای تسهیل فرایند مراقبت از بیماران از پرستار کمک بگیرید. پرستار بیمار در منزل، وظایف متعددی را از مدیریت دارو‌ها گرفته تا کنترل علائم حیاتی بیماران برعهده دارد. پرستاری که قصد مراقبت از بیماران در محیط خانه را دارد، باید صبر و حوصله، انرژی و انعطاف‌پذیری بیشتری داشته باشد. معمولاً تحت مراقبت قرار گرفتن توسط پرستاران برای بیمارانی که شرایط حادی را تجربه می‌کنند، پروسه درمان را سرعت می‌بخشد. اگر تسریع پروسه بهبودی بیماران برای شما بسیار حائز اهمیت است، استخدام پرستار را از اولین اولویت‌های خود در نظر بگیرید. مرکز تخصصی سام، مجرب‌ترین پرستار بیمار در منزل و بیمارستان را در اختیار کسانی قرار می‌دهد که دغدغه رسیدگی به بیماران را دارند. پس همین حالا، جهت رسیدگی هر چه بیشتر به بیماران‌تان از تیم تخصصی سام کمک بگیرید.

منابع: vervecollege.edu | pflege.ae | vitalzone.ae | vnahg.org | wecare24.co | lanalifecare.com | wellistic.com

برچسب ها:

اشتراک گذاری :

سوالات متداول

مدیریت مصرف دارو‌ها، ارتباط منظم با خانواده، انجام تزریقات، بررسی علائم حیاتی و وضعیت جسمانی بیماران از وظایف پرستار بیمار در منزل محسوب می‌شوند.
از مزیت‌های استخدام پرستار بیمار در منزل می‌توان به استقلال بیشتر بیماران، حمایت عاطفی بیشتر، صرفه‌جویی در زمان و هزینه، راحتی و آرامش بیشتر، کاهش خطر بستری شدن در بیمارستان و… اشاره کرد.
حفظ آرامش روان، نظافت بدن بیمار، مدیریت مصرف دارو‌ها و توجه به رژیم غذایی از نکاتی است که باید هنگام نگهداری از بیماران در منزل در نظر بگیرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جدیدترین اخبار

همکاران ما آماده پاسخ به پرسش های شما هستند.